Utbygging

Hjem > Utbygging

Kjære Gjest!

Vi ønsker å informere deg om en forestående utbygging ved Eliassen Rorbuer. Det skal konstrueres nye enheter her på Hamnøy i 2019 og 2020. Byggeprosjektet kan komme til å forstyrre utsikten fra en del av de eksisterende enhetene her, i tillegg til at det kan påvirke oppholdet dersom dere har reservert rorbuer i nærheten av byggeområdet. Vårt team her ved Eliassen Rorbuer er tilgjengelig for å gi dere all nødvendig informasjon og bistå dere ved henvendelser angående deres reservasjon.

Før konstruksjonen av de nye enhetene må selve Hamnøya utbedres, denne forbedringen må til for å sikre at øya er i stand til å motstå ekstremvær forårsaket av klimaendringer. Når grunnarbeidet er fullført, vil bygging av de nye enhetene starte. Vedlagt følger oversikt over anleggsområdet.

Bygningsarbeidet vil deles inn i 2 perioder. Den første perioden i 2019/2020 vil omfatte bygninger 50-55 og 60-63. I løpet av denne tiden vil det være perioder med intensivt grunnarbeid, men også roligere perioder. Værforholdene vil avgjøre fremgangen av arbeidet. Bygningsarbeidet vil medføre noe bråk, det kan bli mer trafikk inne på området og det vil være begrenset med parkeringsplasser for enheter som ligger i nærheten av byggeområdet. Arbeidet vil foregå på dagtid, vanligvis mellom klokken 8:00 og 18:00.

Prosjektet består av følgende hovedstadier:

1. Etablering av bryggekant mot Reinefjorden og grunnarbeid.

2. Fylling av steinmasser i bryggeområdet samt generelt grunnarbeid.

3. Etablering av fundament for nye enheter

4. Montering av selve enheter

Vi henviser til kartet for å se plassering av nye enheter. Ta kontakt dersom dere ønsker å endre eksisterende reservasjoner. Vi vil gjøre vårt beste for å tilby dere en annen enhet dersom vi har mulighet til det. Våre standard booking og avbestillingsregler er fortsatt gjeldende.