Events

Hjem > Events
Apr26‑28

Elijazzen Jazz Festival 2019

/ Music festival / Eliassen Rorbuer

Elijazzen Jazzfestival er vår unike og populære ”Boutique festival”, som trekker folk lokalt, regionalt og nasjonalt siste helg i april hvert år siden 2009. Den arrangeres i et gammelt fiskebruk på Hamnøy som skaper spennende møtested for profilerte artister, vakker natur og bredt publikum. Hovedvekten av programmet er jazzmusikk, men det har også vært vise, folk, verdensmusikk og elektronika på programmene.Jazzfesten vår skal være en hyllest til den ville og vakre naturen i Lofoten, kulturen og engasjementet, energien og den spontane kreativiteten vi alle får av å være der.For spørsmål om billetter eller arrangementet kontakt:elijazzen@gmail.comTel. 48054129.

Elijazzen Jazz Festival 2019 More info
Jun06‑09

Lofoten Reine Ord 2019

/ Litteraturfestival / Reine

Velkommen til ellevte utgaven til Lofoten Internasjonale Litteraturfestival - Reine Ord – et hav av bøker. Ytterst i havgapet, i den majestetiske Lofotveggen, ligger fiskeværet Reine. For ellevte gang blir Norges villeste, våteste og vakreste litteraturfestival arrangert i Moskenes kommune med hovedsete på Reine Kultursenter. Med midnattssola som en av våre viktigste samarbeidspartnere kan du oppleve noen av våre fremste kulturformidlere i samtaler om sine egne bøker og forfatterskap.Reine er nå et kunstnerisk kraftsenter, et kultursted langt utover Norges grenser som kommunen og innbyggerne kan være stolte av. Litteraturfestivalen markerer at vi har lykkes i å plassere det lille fiskeværet på kartet som et unikt sted for norske og utenlandske forfattere og kunstnere som vil hente inspirasjon fra et av Norges vakreste områder.

Lofoten Reine Ord 2019 More info
Jun26‑28

Cellolyd 2020

/ Musikkfestival / Moskenes kommune

Cellolyd i Lofoten er Norges første og eneste cellofestival. Festivalen har siden 2012 arrangerert konserter i ulike sjangre på ulike arenaer i vakre Lofoten. Festivalen drives av syv cellister som også utgjør festivalens faste ensemble. I tillegg har mange av Norges fremste musikere gjestet festivalen, både innen pop, klassisk og folkemusikk. Marit Larsen, Ingrid Olava, Aage Kvalbein, Øyvind Gimse og Gjermund Larsen har alle vært solister med festivalensemblet. Festivalen har også hatt internasjonale gjestemusikere, som Martin Menking fra Berliner Philharmoniker og Lofoten Cello Duo fra Barcelona.

Cellolyd 2020 More info